søndag 24. juni 2012

P&G konkurranse hos Pia.

Dette er et innlegg til ære for Pia :)
Hun har en konkurranse gående i regi av Procter & Gamble - det går kort og godt ut på at man skal ta en sveip i huset og lete etter alle produkter fra P&G. Det er følgende merkevarer: Always, Ariel, Aussie, Braun,  Clearblue, Duracell, Gilette, Gilette Venus, Head and shoulders, Olay, Oral-B, Pampers, Swiffer, Tampax, Wella, Viva og Yes.

Her er våre P&G produkter:Som dere ser så har vi altså en Braun vannkoker som funker fint, en Braun stavmikser som desperat har begynt å savne en arving, og en Braun multi- ett eller annet maskin  der vi har klart å lage sprekk i den største blandedingsen + det tilhørende lokket. Så den vil vel gjerne ha en arving den også. 

På badet var det litt hode- og skulder shampo, 2 elektriske Oral-B tannbørster med tilhørende stæsj, noen Gilette barberhøvler og reserveblader. 

Og det var det jeg klarte å finne i vårt hus. For noen måneder siden hadde vi clearblue tester, om noen måneder vil det sikkert dukke opp noen pakker med Pampers bleier også, men foreløpig er de ikke i hus :) 5 kommentarer:

Pia sa...

Og da burde du ta deg en titt i bloggen min;)

Ragnhild sa...

Næmmen - vant jeg ? For en aldeles super start på sommerferien :)

Ragnhild sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Pia sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Pia sa...

Heisan!

Kan du sende meg en mail?

Mvh Pia