onsdag 9. juni 2010

Organisere, eller organisere seg bort ?

Egentlig har jeg det travelt med å få ferdig et dåpskort ( enda en sekskantet eske).
Men så begynte jeg å lete etter noe spesielt, og så "fant" jeg en del pyntepapirer som jeg hadde lagt en lur plass. Så da endte jeg plutselig opp i et digert dilemma - jeg hadde jo 6 ulike varianter jeg kunne tenke meg å lage......

Så skulle jeg "bare" finne et stempel. Det tok sin tid, for det var et av de eldste stemplene mine som var montert på kloss. Så da tok jeg likegodt klossen og foamen av, og monterte ny ez-mount. Siden jeg først var begynt gjorde det med alle stemplene på klosser - og vips så hadde jeg en hel pose med klosser og bare en bitteliten stabel med stempler. Men nå sliter jeg med å få plass til alle stemplene mine i de mappene jeg oppbevarer stempler i...... Alltid en grunn til å kjøpe noe. :)

På toppen av det hele ble jeg fri for vannfast blekk for å stemple motiver med. Hvilke synes dere er best - Memories eller Adirondack eller noe helt annet ?

Ble sittende lenge å lete i boksen med småbiter av scrappeark for å se om jeg kunne finne noe fint som hadde passet til små sko til pynt på toppen av eska. Tror jeg fant noe som kan passe. Hvar dere et system til disse småbitene, eller har dere som meg alt i en diger eske?

Fikk punchet ut alle bokstaver og tall som skal på boksen også. QK Revolutionen er kjekk, men jeg ønsker meg en Cuttlebug ! Noen som har en de vil selge?

Så i dag er det seriøs bretting, klipping og montering. :)

Ingen kommentarer: